Tablet kopen? - Coolblue - Voor 23.59u, morgen in huis (2024)

Waar ga je je tablet voor gebruiken?

Tablet kopen? - Coolblue - Voor 23.59u, morgen in huis (1)

Tablet kopen? - Coolblue - Voor 23.59u, morgen in huis (2)

Tablet kopen? - Coolblue - Voor 23.59u, morgen in huis (3)

Tablets voor studie of zakelijk gebruik

Tablets voor studie of zakelijk hebben genoeg opslagruimte voor al je apps en documenten. Ze werken snel en soepel.

Met internet voor onderweg

Ga voor een zakelijke tablet met 4G of 5G ondersteuning als je altijd toegang tot internet wilt. Zo werk je ook door op plekken waar geen wifi of geen veilige wifi is. Je hebt hier wel een simkaart of eSim voor nodig met een mobiel internet abonnement.

Tablets met 4G / 5G

Toetsenbord hoes

Met een toetsenbord hoes verander je jouw tablet in een vervanger voor je laptop. Dankzij het toetsenbord en de ingebouwde standaard typ je comfortabel lange teksten.

Toetsenbordhoezen

Bluetooth muis

Wil je nog sneller en efficiënter werken? Via bluetooth koppel je in een handomdraai een draadloze muis en tover je je tablet om in een laptop. Je navigeert door al je apps zoals je gewend bent op een desktop of laptop.

Draadloze muizen

Microsoft Office

In zowel de App Store als de Google Play Store download je Microsoft Office programma's als Word, Excel en PowerPoint. Hier heb je wel een abonnement voor nodig. Je koopt een Microsoft abonnement gemakkelijk bij je tablet via onze website.

MS Office pakketten

Tablet kopen? - Coolblue - Voor 23.59u, morgen in huis (4)

Tablet kopen? - Coolblue - Voor 23.59u, morgen in huis (5)

Tablets voor films, series & gaming

Je kijkt in de hoogste kwaliteit naar al je favoriete series en kaskrakers. Deze tablets hebben meerdere speakers, zo geniet je ook nog eens van helder geluid.

Tablets voor entertainment in topkwaliteit

Genoeg opslag

Als je niet altijd een internetverbinding hebt, is veel opslagruimte geen overbodige luxe. Je downloadt met gemak meerdere seizoenen in topkwaliteit. Zo kijk je altijd en overal je favoriete serie. Op sommige tablets breid je de opslagcapaciteit uit met een extra geheugenkaart.

Hoesje met standaard

Het is niet fijn om een tablet lang vast te houden. Dit los je op met een hoesje met een standaard. Dankzij deze vaak ingebouwde standaard zet je de tablet neer op je schoot of op tafel. Dat is een stuk comfortabeler kijken.

Hoesjes met standaard

Tablet kopen? - Coolblue - Voor 23.59u, morgen in huis (6)

Tablet kopen? - Coolblue - Voor 23.59u, morgen in huis (7)

Tablets voor basis gebruik

Met deze tablets speel je een simpel spelletje als Candy Crush of volg je online recepten tijdens het koken. Beelden zijn van goede kwaliteit maar minder scherp en helder dan tablets die vallen onder tablets voor entertainment in topkwaliteit.

Tablets voor bais gebruik

Genoeg opslag

Je hebt genoeg opslaggeheugen om meerdere spelletjes, films of afleveringen te bewaren. Zo heb je ook je portie vermaak op plekken waar geen internet is.

Tablets met meer dan 128gb opslag

Hoesje met standaard

Je zet met deze hoesjes je tablet in een comfortabele kijkhoek dankzij de vaak ingebouwde standaard. Daardoor hoef je je tablet niet meer vast te houden en rust hij op je schoot of op tafel.

Hoesjes met standaard

Tablet kopen? - Coolblue - Voor 23.59u, morgen in huis (8)

Tablet kopen? - Coolblue - Voor 23.59u, morgen in huis (9)

Tablet voor het hele gezin

Het hele gezin gaat aan de slag met deze tablets. Jij kijkt er al je favoriete films en series op en je kind speelt er zijn favoriete spelletjes op, ook onderweg. Met ouderlijk toezicht bepaal jij wat je kind wel of niet ziet.

Tablets voor hele gezin

Hoes met valprotectie

Een tablet kan natuurlijk een keer vallen. Dankzij een hoes met valprotectie blijft de tablet heel. Zo geef je de tablet met een gerust hart aan je kind.

Hoezen met valprotectie

Ouderlijk toezicht

Dankzij de kindermodus krijgt je kind alleen apps. spelletjes en filmpjes te zien die geschikt zijn voor kinderen. Je activeert deze modus eenvoudig in de instellingen.

Tablets met kindermodus

Autohouder

Klik de tablet gemakkelijk in een autohouder. Zo kijken je kinderen of andere passagiers op de achterbank comfortabel een filmpje of serie. Deze houders zijn universeel en bevestig je met klemmen aan de hoofdsteun.

Autohouders voor tablets

Screenprotector voor je tablet

Om krassen op je tabletscherm te voorkomen, kies je een screenprotector voor je tablet. Zo leen jij je tablet gerust uit aan je kinderen.

Screenprotectors voor tablets

Tablet kopen? - Coolblue - Voor 23.59u, morgen in huis (10)

Tablet kopen? - Coolblue - Voor 23.59u, morgen in huis (11)

Tablets voor beeldbewerken en grafische vormgeving

Je brengt al je creatieve ideeën tot werkelijkheid op deze krachtige tablets. Deze tablets hebben veel schermruime waardoor je naast je tools genoeg ruimte hebt om alles tot in detail te bewerken. Dankzij de anti-reflectie coating heb je weinig last van je eigen weerspiegeling.

Styli

Met een stylus bewerk je tot in detail al je foto's en video's. Daarnaaast maak je er ook tekeningen en schetsen mee. Sommige styli zijn aanraakgevoelig, zo wissel je bijvoorbeeld eenvoudig van tool door erop te tikken.

Styli

Hoesje met standaard of toetsenbord

Je zet de tablet rechtop neer en in een fijne kijkhoek met een hoesje met een standaard of een toetsenbord hoes. Dat werkt soms net even wat comfortabeler.

Hoezen met standaard

Tablet kopen? - Coolblue - Voor 23.59u, morgen in huis (12)

Tablet kopen? - Coolblue - Voor 23.59u, morgen in huis (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Allyn Kozey

Last Updated:

Views: 6381

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Allyn Kozey

Birthday: 1993-12-21

Address: Suite 454 40343 Larson Union, Port Melia, TX 16164

Phone: +2456904400762

Job: Investor Administrator

Hobby: Sketching, Puzzles, Pet, Mountaineering, Skydiving, Dowsing, Sports

Introduction: My name is Allyn Kozey, I am a outstanding, colorful, adventurous, encouraging, zealous, tender, helpful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.